Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental

L’Associació de Paradistes del Mercat Municipal de Cardedeu i el Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental, a través de l’Oficina de Català de Cardedeu, han signat un acord per promoure el Voluntariat per la llengua al municipi.

Amb la signatura d’aquest acord, l’Associació de Paradistes del Mercat Municipal es compromet a mantenir el català com a llengua de comunicació amb els clients que l’estan aprenent i volen practicar-lo en un context real i en situacions quotidianes com el fet d’anar a comprar.

L’Oficina de Català de Cardedeu ha distribuït a l’Associació un parell d’adhesius per col·locar a les dues portes d’entrada al Mercat, en un lloc ben visible, que identifiquen les parades com a col·laboradores del Voluntariat per la llengua. Així mateix, s’ha compromès a facilitar a totes les parades i botigues informació sobre els serveis que el Consorci ofereix (cursos de català, assessorament lingüístic, voluntariat per la llengua…) i a donar a conèixer la llista d’establiments col·laboradors a les parelles lingüístiques de Cardedeu.

‘Establiments col·laboradors’ s’emmarca en el projecte del Voluntariat per la llengua, una iniciativa per practicar el català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

  • Data inicial: Dimecres, 01 abril 2015
  • Data Final: Dilluns, 31 Agost 2015