El mercat

Inaugurat l'any 1982 i remodelat completament el 2010, el Mercat Municipal de Cardedeu es troba situat a la Carretera de Cànoves, 28, en ple centre urbà. Fàcil d'accedir en vehicle propi, ofereix als seus clients aparcament gratuït.

Disposa de 15 parades interiors, 6 locals exteriors, un autoservei i un bar. Pots accedir al detall de l'àmplia oferta en alimentació fresca, de qualitat i proximitat en el Directori i/o pàgina d'INICI.

El Mercat està obert durant tot l’any de dilluns a dissabte laborables. Els festius considerats significatius per a Cardedeu i poblacions del voltant també obre. Pots consultar al CALENDARI ACTIVITATS si el proper festiu estarà obert!

L’horari habitual de matins és de 8 a 14 hores.

Obrim dues tardes a la setmana, el dimarts i el divendres, de 17 a 20 hores i , durant l’estiu (juliol i agost) només obrim el divendres per la tarda.

El Mercat ofereix als seus clients un programa de fidelització pel qual les seves compres acumulen “segells” que poden ser bescanviats per obsequis o utilitzats en sortejos. Pots consultar les campanyes vigents a la pàgina d'INICI.

Si estàs pensant en muntar un negoci, valora fer-ho al Mercat. Podràs beneficiar-te d'un espai on ja moltes persones van a comprar de manera periòdica. Si estàs interessat CONTACTA amb la Direcció del Mercat a l'apartat Contacte.