Notícies

Dimarts, 11 Octubre 2016 09:37

TREBALLEM PER A TU!

TREBALLEM PER A TU!
ENQUESTES AL MERCAT Per poder donar-vos un millor servei, des de fa uns dies estem realitzant un qüestionari de satisfacció del Mercat Municipal. Durant l'horari en que el mercat és obert, estem fent unes enquestes personalitzades de forma aleatòria als clients i clientes. Entre altres aspectes, ens interessa molt saber què és el que més us agrada del mercat, què és el que milloraríeu i quines coses hi trobeu a faltar.... Contestant l'enquesta que us fem, ens ajudeu a millorar. Moltes gràcies per la vostra col·laboració!
Dilluns, 29 Febrer 2016 10:00

OBERT PER SETMANA SANTA

OBERT PER SETMANA SANTA
Només falta un mes per arribar a Setmana Santa. Com cada any, per aquesta època, el mercat adapta els horaris a les vostres necessitats. L'horari especial serà el dijous 24 (obrim matí i tarda - de 8 a 14 i de 17 a 20 -) i el dilluns 28, tot i que és festiu, també obrirem de 8 a 14 hores.
Dilluns, 29 Febrer 2016 09:19

Ja tenim 22 premiats

Ja tenim 22 premiats
Ja  tenim 22 guanyadors de vals de 5 euros: L'Agustí, l'Ana Mª, l'Anna, l'Assumpció, la Cecília, la Dolores, l'Elena, en Fulgencio, la Glòria, en Joan, en Joaquim, la Lourdes, la Mònica, la Noemí, en Rafael i la Roser P. (1 val). Moltes felicitats a tothom!!!! L'Adoración, la Margarita, la Rosa i la Roser M. han guanyat 2 vals.   I, finalment, en Carlos i l'Eva amb 3 vals cadascun. Han aconseguit un premi de 5 euros a cada sorteig.